Exam 70-410: Installing and Configuring Windows Server 2012

Sådärja.. Då va Microsoft Examt 70-410 avklarat och godkänt. För er som inte vet exakt vad ”70-410″ är så är det del 1/3 i Microsoft Certifieringstitel MSCA (Microsoft Certified Solutions Associate). Inte mycket att skryta med, men ett test är allt ett test. Nerverna spelar en ett spratt. I stora lag tycker jag faktiskt detta test håller ganska hög nivå, trodde faktiskt att det skulle vara en barnlek att gå göra detta ”basic” test. Men icke, jag fick allt tänka till på flera frågor.

Ok, man känner sig inte som någon Einstein direkt. Men det känns endå ganska bra att avklara del 1/3.

Har precis bokat nästa del som heter:
Exam 70-411: Administering Windows Server 2012
Därefter är det bara 70-412 kvar till MSCA titel, därefter kan man påbörja de riktiga certet som heter MSCE (Microsoft Certified Solutions Expert) vilket är mitt mål just nu. För er som bryr er så kommer jag välja att köra Private Cloud spåret. Återkommer med resultat fler. Trevlig helg!

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


fyra + 7 =

32 377 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>