Glad sommar 2012!

Nu är det sommar igen, jag som knappt hunnit återuppta detta projekt (bloggen) från förra året. Men men, hoppas 2012/2013 blir ett bättre blogg år. Vad jag kommer göra är sommar är utan tvekan stenhård labbande med PowerShell 3.0!! Jag tycker ni skall göra det samma! Jag hoppas också kunna bjuda på mer powershell innehåll i blogger framöver!

Medens ni inte scriptar powershell tycker jag ni skall prova ett recept som jag hittade i Per Morbergs kokbok. Farish Kebab!
http://www.recept.nu/per_morberg/varmratter/kottfars/farish_kebab_med_tsatsiki/

Ett exempel på hur min blev!

Till detta dricker man med fördel en grekisk Mythos (bolaget nr 1396)

This entry was posted in Mat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


+ 6 = tolv

26 419 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>