Blogg & Ambitioner

Tjenare!

Har varit en mycket inaktiv bloggare de senaste, vid några tillfällen har jag suttit mig framför datorn med höga ambitioner att skriva en fantastisk artikel till bloggen. men icke..

Har nu bestämmt att strunta i ambitionsnivån och snarare använda bloggen som en anteckningsbok för vardagsproblem, sådant som jag kanske annars skriver i en någon textfil eller liknande. Jag kommer börja lägga upp mycket slumpmässigt utvalda tips och kom-ihåg-grejer för min egen del (båda gamla och nya), som jag samtidigt delar med mig av till de som råkar halka in här.

This entry was posted in Vardag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


sju + = 8

32 377 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>