Dagens skämt står HP för!

Idag kände jag mig tvungen att dela med mig av något som jag själv tyckte var ganska roligt. Bakgrunden är att jag precis beställt en ny webserver från HP som vi skall driftsätta i serverhallen, Servern kommer köra en hypervisor i botten för att virtualisera webservern som sedan skall driftas. För att spara diskutrymme (framförallt diskar) så kör man denna mjukvara på ett USB minne  alt. ett SD kort som man pluggar in direkt på moderkoret.

Man slipper helt enkelt dedikera hårddiskar för hostens systemdelen på servern.

Denna gång tänkte jag att jag skulle testa varianten med SD kortet, bara för att det var första gången med SD kort så ville jag inte chansa med något pirat-skräp. Därför beställde jag ett HP orginal SD kort på 4GB för ~600kr+moms (motsvarande ”icke orginalkort” ligger runt 99kr?). Idag kom det med posten!

 

 


Vet inte riktigt vad jag skall säga, men det enda som är HP med detta är etiketten och prislappen. Helt otroligt. Men men, jag är väl inte mycket bättre som gick på det!

This entry was posted in IT Humor. Bookmark the permalink.

2 comments on “Dagens skämt står HP för!

  1. Andreas on said:

    Du har väl returrätt?

    • Henrik Toft on said:

      Hehe, ja.. Men nu börjar det bli lite prestige i att köra med det! Men jag lär inte göra om det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


− 1 = tre

33 648 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>